Rutes guiades

d’arquitectura en bicicleta per Barcelona

Rutes 2017-09-28T10:07:16+00:00

Tenim preparades més de 30 rutes diferents, classificades per Barcelona Ciutat, per l’Àrea Metropolitana i les Monogràfiques.

Anem programant sortides regularment, pots apuntar-te a les pròximes al nostre calendari de Sortides.

També fem rutes A mida que fem sota demanda.

Les rutes estan preparades per a fer-las en mitja jornada, matins o tardes, amb una durada de entre 3 i 4 hores, i uns 15 – 20 km. sense gaire dificultat tècnica. La velocitat mitjana de les sortides es aproximadament de 5 km./h., degut a les nombroses parades.

Els traçats es procuren dissenyar en sentit longitudinal o de baixada i sempre que sigui possible, circulant per carrils bici, vies peatonals i zones 30. Només circulem per calçada en cas que no hi hagi cap altra alternativa. Tot està pensat per a que el recorregut es consideri de nivell fàcil i per que tothom pugui gaudir plenament de la sortida.

Als llocs més assenyalats del trajecte el grup s’atura, es fan les explicacions pertinents i es debat sobre el tema de la ruta.

Els grups solen ser d’un màxim de 20 persones, per tal es pugui establir una bona comunicació entre els assistents. Fins a unes 10 persones el grup porta un guia, entre 10 i 20 persones hi han dos guies, un marcant la ruta i l’altre, a cua, la tanca.

Podem oferir les explicacions de les rutes en diferents idiomes: català, castellà, francès, italià i anglès.

Les rutes es fan en bicicleta.

El punt d’origen i el de final de recorregut es procura que estigui a la vora d’una parada de transport públic, metro, tren, etc., que admeti el transport de bicicletes.

Les rutes on tots els assistents tenen bicicleta pròpia permeten fer itineraris lineals, amb un punt de començament i de final diferents. Les rutes amb bicicletes de lloguer acostumen a ser circulars, amb començament i final al lloc on es lloguen les bicicletes.

En el cas que alguns participants (o tots) no disposin de bicicletes pròpies els hi podem facilitar bicicletes de lloguer, tant normals com elèctriques, consulta’ns.
En el cas de voler fer un recorregut lineal amb bicicletes de lloguer, disposem d’una camioneta de suport; nosaltres ens encarreguem de traslladar-les al lloc de sortida i de recollir-les al final de la ruta.

Tenim contractada una pòlissa d’Assegurança de Responsabilitat Civil amb Generali Seguros que cobreix fins a un total de 1000 usuaris/any.

Llistat complet de Rutes:

Trobaràs tots els detalls de cada ruta programada al nostre calendari de Sortides
(nom, descripció, data, hora, lloc de trobada, preu (si s’escau), etc.).

Per apuntar-te a una sortida només ens has d’escriu-re mitjançant el formulari que trobaràs a la pàgina de cada sortida (abaix a la dreta, sota la fitxa tècnica). Un cop enviat, us confirmarem la inscripció i, si cal us ampliarem més detalls.

Descobreix les nostres rutes!

2017-09-26T22:12:36+00:00

La Gran Zeta: Carretera de les Aigües – Diagonal – Front Marítim

Carretera de les Aigües – Diagonal – Front Marítim.
Visió global de la ciutat de Barcelona. Primer a vista d’ocell des de la Carretera de les Aigües. Després amb una mena d’escàner urbà fent tota la Diagonal des de Pedralbes fins al Fòrum. I finalment amb la visió de la façana marítima des del Fòrum fins a Montjuïc.

2017-09-01T16:20:05+00:00

El Poblenou i el 22@

Una de les darreres grans transformacions urbanes de Barcelona (2000-2010).

S’han substituït conjunts industrials obsolets per promocions urbanístiques amb una mixtura d’habitatge i sector productiu tecnològic.
Inclou la visita a la primera Superilla de vianants (2016).

2017-09-04T15:21:33+00:00

A mida

Les rutes A mida les fem sota comanda.

Poden ser noves, totalment a mida, o bé adaptar algun dels itineraris que ja tenim.
Podem incloure interessos concrets, ajustar o crear un nou disseny del traçat, afegir el lloguer i trasllat de bicicletes, i també disposar d’una camioneta de suport, etc.

Son ideals per a grups d’empresa, d’estudiants, d’amics o inclús celebracions familiars.

Ens adaptem a les vostres necessitats per aconseguir una activitat plena.

(Considereu que ha d’haver un quòrum mínim d’unes 10 persones aproximadament).

Consulteu-nos!
2017-09-04T15:29:19+00:00

Els Patis de l’Eixample

Recorregut per la part central de la ciutat aturant-se als patis de l’Eixample que han estat reconvertits en jardins d’ús públic.

Permet visitar algunes de les darreres intervencions a l’Eixample:
Biblioteca de Sant Antoni (RCR, Arquitectes. Premi Pritzker 2017), Jardins de la Torre de les Aigües (primer pati recuperat), Fort Pienc, etc.

2017-09-01T16:17:34+00:00

La Sagrera, Sant Andreu, Sant Martí, tres barris en transformació

La ruta inicialment estava pensada per a veure l’estat de les obres ferroviàries. Amb el temps s’hi han afegit altres punts d’interès: Casa Bloc, Fabra i Coats, nou barri a les antigues Casernes de Sant Andreu, etc.

Es poden comprovar els contrastos entre obres urbanes de gran envergadura i intervencions d’altres dimensions.

↓ Carregar més ↓

Vols fer una sortida amb nosaltres?

Pots apuntar-te a les que ja tenim programades
o be consultar-nos, si voleu que us preparem una a mida.

Sortides
Consulta’ns