Carregant Sortides

Segona sortida del cicle “Enginyeria en bicicleta” que organitzem conjuntament amb el Col.legi d’Enginyers de Camins. (www.camins.cat). Després de la sortida pel Llobregat, ara toca el Ripoll i el Besòs.

Baixarem des de Sabadell fins al mar (35 Km.). Els aspectes principals en els que ens fixarem seran: A) Prolongació dels FGC fins a Sabadell Nord. B) Tractament mediambiental dels rius Ripoll i Besòs. Cal fer notar que darrerament ha crescut molt la presència d’aus de ribera, entre d’altres els bernats pescaires i els ànecs de coll verd. Això vol dir que l’aigua està força neta. C) Aquest ambient fluvial, està farcit d’infraestructures de transport: carreteres, autopistes, ferrocarrils, etc. Serà interessant comprovar com coexisteixen ambdós sistemes.

Com es habitual acabarem amb un dinar – coloqui. Aquesta vegada amb la possibilitat de fer un bany a la platja del Fòrum.

Places limitades. Cal portar bicicleta pròpia. Més informació i inscripcions (9 Euros per persona) a:  http://www.camins.cat/ca/2018/05/09/enginyeria-en-bicicleta-el-ripoll-i-el-besos-aigua-ponts-i-trens/